Activiteiten

Het is weer mogelijk om te solliciteren voor een commissie binnen de GFE! 

Je kunt solliciteren voor een functie binnen de volgende commissie's:

Media- en studiefaciliteiten
De Media- en studiefaciliteitencommissie is verantwoordelijk voor het tijdschrift 'Out of the Box', dat twee keer per jaar verschijnt. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor het verzamelen van de hoorcollegeaantekeningen. Vanaf dit jaar zal de commissie ook de reis naar het Europees Parlement in Brussel in december en een skills-event in april organiseren. 
Binnen de Media- en studiefaciliteitencommissie kun je solliciteren voor de functies voorzitter, secretaris/redactie, fiscus, commissaris studiefaciliteiten, commissaris Brusselreis en commissaris skills-event.

Taxeer your Career
Deze commissie zal dit jaar weer het Taxeer your Career Congres organiseren. Dit congres zal in het teken staan van een actueel fiscaal onderwerp, met sprekers uit de wetenscap, het bedrijfsleven en de overheid. Daarnaast zullen de studenten kennis maken met verschilllende fiscale kantoren uit het hele land. 
De Taxer your Career-commissie zal bestaan uit de volgende functies: voorzitter, secretaris, fiscus, locatie en commissaris extern. 


Het is tot 8 oktober mogelijk te solliciteren door je cv en een motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@gfe.nl. Voor meer informatie of vragen over de commissies kun je contact opnemen met de commissaris intern (Jin) door te mailen naar intern@gfe.nl. 

Accon AVMAtlasBakerMcKenzieBelastingdienstBonsenReulingCrowe Horwath FoedererDe Brauw Blackstone WestbroekDLA PiperGrant ThorntonHouthoffKroeseWeversLoyens & LoeffMazarsMTHPeireraPwCRSMStibbeVanDoorneBentaceraHVK StevensEYBDOMeijburgBaker Tilly