Inschrijven

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsinformatie

Voor dat je je inschrijft willen we dat je het volgende even goed doorleest:

De reis gaat 220 euro kosten. Hieronder vallen het vervoer (benzinekosten) en de accomodatie. Voor een skipas zijn er de volgende opties: 
3daagse skipas: €128
4daagse skipas: €164,50
5daagse skipas: €197,50 
6daagse skipas: €225 
Ook is er natuurlijk de mogelijkheid alleen te participeren in het aprèsskieën zonder skipas. Dus voor slechts €220 euro kan jij met de GFE op wintersport! Tevens is het mogelijk een GFE-trui erbij te nemen, kosten hiervoor zijn €20,-. Graag het totaalbedrag over te maken voor 1 december naar het rekeningnummer van de GFE.  Deze inschrijving betekent voor ons dat je ook echt mee gaat en je je alleen bij een zeer legitieme reden nog kan afmelden.

 

Net als vorig jaar zullen we met auto’s naar Oostenrijk afreizen. We hebben al een paar auto’s tot onze beschikking maar nog niet voldoende, dus als je nog een auto tot je beschikking hebt (incl. winterbanden) dan horen wij dit graag. De benzine kosten worden verdeeld over de deelnemers aan de wintersport. Ook is het van belang dat er per auto voldoende mensen zijn met een rijbewijs, dus horen we graag of je in bezit bent van een geldig rijbewijs en al dan niet een deel van de rit wil rijden. (we streven naar 5 auto’s, dus 4 personen per auto)

 

Goed verzekerd op reis gaan is ook een belangrijk punt. Zorg ervoor dat je een verzekering hebt met wintersportdekking en dat je deze op tijd hebt afgesloten. (medische en sportdekking) Graag willen wij het telefoonnummer van de verzekeraar weten en je verzekeringnummer. (Neem je pasje mee.)

 

Ski’s worden in principe ter plekke gehuurd (op eigen kosten), tenzij er een auto ter beschikking wordt gesteld met skibox dan kunnen eigen ski’s/boards ook mee genomen worden. Indien dit zo is zullen we je dit tijdig laten weten.

 

Misschien kunnen we nog wat groepskorting regelen op de skipassen en dan kunnen deze kosten wat lager uitvallen. Dat zullen we je zo spoedig laten weten, in ieder geval voor 1 december. 

 

Aangezien er ook onervaren skiërs mee gaan en we die zielenpieten niet in een Duits skiklasje willen gooien, willen we voor deze personen kijken naar de mogelijkheid om deze lieve GFE’ers samen in een skiklasje alleen voor hun te stoppen. We horen graag even of je hier gebruik van zou willen maken. Als hier voldoende gegadigden voor zijn zullen wij dit voor jullie gaan regelen, anders zal het ter plaatse geregeld worden.(uiteraard zullen we de kosten hiervan op jullie verhalen)

 

 

Bij vragen kan altijd contact opgenomen worden met de Activiteitencommissie! Richt je mail aan Lonneke of stuur haar een Apje! Haar nummer vindt je op de GFE App

 Voor akkoord


Ik ben van het volgende bewust: Schade of boetes komen niet voor rekening van de GFE, maar voor rekening van de veroorzaker.


Hierbij verklaar ik, dat ik voor 1 december een bedrag dat voort vloeit uit mijn voorkeuren zal overmaken naar de GFE. Rekeningnummer:NL51RABO0174104243