BDO behoort met ruim 450 fiscalisten, werkend vanuit 17 vestigingen verspreid over het hele land, tot één van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland. We zijn elke dag persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun specifieke vraagstukken. Wij helpen onze klanten met een frisse blik naar hun business te kijken. Dat kan alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen. Als BDO’er kijk je daarom over de grenzen van je vak- en branchekennis. Je maakt gebruik van al je expertise en talenten en komt zo samen tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen. En daar waar nodig doen we een beroep ons internationale netwerk en ons toonaangevend Bureau Vaktechniek, waaraan diverse fiscale hoogleraren verbonden zijn.

Specialist of generalist?

De eerste jaren ervaring in de fiscale adviespraktijk zijn cruciaal voor jouw verdere carrière. Daarom word je bij BDO allround opgeleid. Je krijgt de ruimte om alle aspecten binnen de fiscaliteit te leren kennen en je wordt hierin begeleid door ervaren collega’s. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. Daarom krijg je een mentor die je helpt bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden. Zodat je een goede keuze kunt maken voor het vervolg van je carrière. In de breedte als generalist of in de diepte als specialist. In de nationale of internationale adviespraktijk; BDO biedt je alle mogelijkheden. Direct na het afronden van jouw WO-studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie word je aspirant lid van het NOB.

Ook naast je werk zijn er genoeg mogelijkheden om je collega’s beter te leren kennen. Regelmatig heb je borrels en teamuitjes maar ook landelijk organiseren we volop informele activiteiten. Via Jong BDO en de startersacademie ontmoet je andere young professionals van diverse disciplines en vestigingen binnen BDO. Samen denk je mee over nieuwe initiatieven, kun je ervaringen uitwisselen en vooral leuke dingen doen. Een betere start in een fiscale carrière is er niet. Het is aan jou om deze start te maken.

We hebben diverse mogelijkheden voor jou als startend fiscalist.

  • Werkstudent: Ben je in de eindfase van je bachelor of masterstudie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om als werkstudent relevante praktijkervaring op te doen. Dit kan zowel in onze algemene praktijk of een van onze specialistische afdelingen.
  • Startersfunctie: Op een groot aantal vestigingen zijn er mogelijkheden voor starters in de nationale belastingadviespraktijk of een van de (internationale) specialismen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Nienke de Bruijn, Campus Recruiter, tel: 06 – 148 573 76, of ga voor onze vacatures naar werkenbijbdo.nl.

 

Bedrijf: BDO

Vakgebied: Accountantcy

Telefoon:06 – 148 573 76

Contact: Nienke de Bruijn