Bentacera

Ambitie en impact bij Bentacera

Even voorstellen

Je weet het misschien nog niet, maar wij zijn hard op weg om een van de grootste accountants- en advieskantoren van het Noorden te worden. Het Noorden veroveren wij vanuit zes kantoren, waar wij dagelijks de zorgen van kleine en grote ondernemers uit handen nemen. Bentaceren, noemen wij dat. En om door te blijven groeien, hebben we jou nodig!

Onze klanten zijn ondernemers die een moderne adviseur zoeken. Omdat ze ondernemen leuk vinden, maar hun administratie bijvoorbeeld niet. Dus doen wij dat, en uiteraard nog veel meer. Wij inspireren, denken mee, zijn betrokken, eerlijk en puur. Zo kunnen ondernemers blijven doen waar zij blij van worden – ondernemen – en wij ook. 

Dus, wat bieden we? 

Als je geen zin hebt om iets nieuws te leren, niks hebt met ondernemers en je dagen het liefst in volledige isolatie doorbrengt, moet je vooral niet op deze vacature reageren. Bij Bentacera krijg je namelijk alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, samen met leuke collega’s in een ambitieuze werkomgeving. Zo faciliteren wij een studieregeling en bieden wij de mogelijkheid om verder door te groeien in ons bedrijf. Welk stempel ga jij op het noordelijke bedrijfsleven drukken? 

Niet twijfelen, maar doen!

Denk jij nu: ‘goh, eigenlijk past dit best wel goed bij mij’, twijfel dan niet. Bekijk onze vacatures op https://www.bentacera.nl/werken-bij/vacatures of stuur een open sollicitatie en overtuig ons dat jij die betrouwbare en klantgerichte adviseur (in spe) bent die wij zoeken. Kun je denken binnen de regels en kleuren buiten de lijntjes? Kun je snel en adequaat inspelen op de wensen en behoeften van jouw klant? Vergeet dat dan vooral niet te melden, want daar zijn we naar op zoek. Reageer dus snel, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een stage of werkstudentschap te bekijken. 

Meer over ons weten? Bekijk dan eens onze website en social mediakanalen, waar we alles delen over (werken bij) Bentacera. 

 

Bedrijf: Bentacera

Vakgebied: Accountancy

Telefoon: +088 321 0 740

Contact: