BonsenReuling

BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs

Gericht op jouw toekomst!

Persoonlijk en betrokken, professioneel en ambitieus. BonsenReuling is een vooraanstaand regionaal kantoor met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Deventer en Elst.

Binnen de cultuur van BonsenReuling staat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening centraal. Dit wordt gekenmerkt door de hoge vaktechnische kwaliteit, innovativiteit en grote betrokkenheid bij de klant en de regio waar onze kantoren gevestigd zijn. Met de kwaliteit van onze dienstverlening, verschillende niches en hoge mate van betrokkenheid creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten. Met 140 enthousiaste professionals zijn wij groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk en betrokken te zijn. Onze medewerkers hebben passie voor het vak en hart voor de zaak, dit zien we terug in de lange dienstverbanden. De lijnen zijn kort, de collega’s werken nauw met elkaar samen. Kennis wordt fanatiek gedeeld, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste trends, ontwikkelingen en het dienstenpakket. De sfeer onderling is informeel, collegiaal en er heerst een no-nonsense mentaliteit.

Voor onze vestigingen zijn wij voortdurend op zoek naar collega’s die bereid zijn te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en een flinke dosis ondernemerschap meebrengen. Daarin vinden wij het belangrijk dat je gedreven, integer, betrokken, nauwkeurig en collegiaal bent en beschikt over een professionele instelling en een no-nonsense mentaliteit.

Bij BonsenReuling vervullen wij geen vacatures, maar starten wij carrières. Wij bieden daarvoor de bouwstenen:

  • Uitdagende functies waarin eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden geboden
  • Faciliteiten voor verdere scholing en training
  • Faciliteiten voor het bijhouden van trends, ontwikkelingen en vakkennis
  • Carrièrebegeleiding en doorgroeimogelijkheden
  • Coaching on the job 
  • Goede balans tussen werk en privé

Benieuwd of jouw carrièrekansen bij BonsenReuling liggen?

Kijk dan op www.werkenbijbonsenreuling.nl of neem contact op met Nanda Dekker:

T: 0545-46 36 26

E: n.dekker@bonsenreuling.nl

 

Bedrijf: BonsenReuling

Vakgebied: Accountantcy

Telefoon: 0545-46 36 26

Contact: Nanda Dekker