Grant Thornton

Grant Thornton & You

Werken in een team waar jouw talent ertoe doet. Waar je kunt focussen op de essentie van je vak. En oog hebt voor de mens achter de cijfers, de drive van je cliënt. Dat is Grant Thornton & You.

Bij Grant Thornton breng je elkaar verder. Je vak, je cliënten, je collega’s… én jij. Je komt terecht in een professionele werkomgeving die je uitdaagt het beste uit jezelf te halen. En reken maar dat je daarvan groeit. Als mens én vakmatig.

Grant Thornton heeft een cultuur waarin mensen zich gewaardeerd, gerespecteerd en aangemoedigd voelen om het beste uit zichzelf te halen. Teamleden voelen zich persoonlijk betrokken en willen graag een verschil maken. We bieden een fijne leeromgeving met persoonlijke begeleiding, opleidingen en een gevarieerd klantenportefeuille die jou in staat stelt om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en verder te groeien.

Stage of werkstudentschap

Of je nu tijdens je studie al wilt proeven aan het werk van een accountant of adviseur of tijdens het werk van een accountant of adviseur verder wilt studeren. Beide is mogelijk.

Je studeert en je wilt je naast je studie verdiepen in de accountancy, fiscaliteit of consultancy. Dat kan! Door een stage of werkstudentschap kun je een goed beeld vormen van Grant Thornton en de werkzaamheden van de discipline waarin je meewerkt. Je zult jezelf vaktechnisch ontwikkelen, maar er is ook aandacht voor de ontwikkeling van je communicatieve vaardigheden. Goede begeleiding staat hierin centraal. Daarnaast verwachten wij ook dat jezelf initiatief neemt om er een succesvolle periode van te maken.

 

Bedrijf: Grant Thornton

Website: grantthornton.nl