Mth voedt jouw ambitie!

Jij hebt je eerste voetstappen gezet in de fiscale wereld en dat smaakt naar meer. Waar je meer van wilt? Kennis en werkervaringen waar je grotendeels zelf het initiatief voor neemt. Bij mth grijp jij elke dag die gelegenheid aan om je – verder – te ontwikkelen als junior belastingadviseur. Daar word jij beter van en mth als organisatie ook. Wij geloven in de mens achter de prestaties en supporten jou bij het behalen van jouw doelen.

Bijdragen aan persoonlijk geluk is onze missie. Dat geldt ook voor jou. Wij zorgen voor al onze medewerkers vanuit vertrouwen en openheid en stimuleren doelgerichtheid, verantwoordelijkheid en ambitie. Waarom? We zijn ooit gestart als pioniersbedrijf waarbij persoonlijke relaties de sleutel tot succes bleken. Zo behandelen we elke collega dan ook. Wij zorgen voor een fijne basis waar jij je snel thuis voelt. Naast persoonlijke ontwikkeling is ook ruimte aanwezig om collega’s op andere manieren te leren kennen met het project ‘mth on the move’. Wist je dat onze medewerkers hierom jarenlang blijven plakken? Dat vinden wij een enorm compliment. Voor jou gelden dezelfde kernwaarden en creëren we een persoonlijk aanbod dat bij jou en jouw functie past. Natuurlijk zijn er nog meer fijne voorwaarden die we graag met je bespreken in een persoonlijk gesprek.

Hebben wij je interesse gewekt of wil je graag eens om tafel om mth beter te leren kennen? Neem contact op met onze recruitment afdeling via werken@mth.nl. De koffie, thee of een glaasje fris staan altijd klaar!

 

Bedrijf: MTH accountants

Vakgebied: Accountancy

Telefoon: 0527 613 841

Contact: Nicole Noordhuis