Wie is RSM?

RSM is een snel groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie, met negen vestigingen in Nederland. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen 860 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld. Onze vestigingen zijn verspreid over 123 landen met in totaal 51.000 medewerkers.

Onze 600 professionals in Nederland zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld.

In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen die RSM Nederland vertegenwoordigen, gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht.

Werkgebied van RSM
De financiële wereld is complex en specialistisch. Wij verwachten van onze financieel adviseurs dat zij de ontwikkelingen op het gebied van accountancy en corporate finance op de voet volgen en oplossingen bieden die overeenkomen met de verwachtingen van onze cliënten. Het werkgebied omvat, naast de reguliere nationale werkzaamheden, ook internationaal georiënteerde vraagstukken.

Meer weten
Als je geïnteresseerd bent in een stage of startersfunctie binnen onze organisatie, dan kun je je motivatie met CV sturen naar Heaven Hogervorst, hhogervorst@rsmnl.nl of bellen naar 06 82268873.

Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com

RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.

 

Bedrijf: RSM

Vakgebied: Accountancy

Telefoon: 06-82268873

Contact: Heaven Hogervorst