Simmons & Simmons

Een vliegende start bij Simmons & Simmons

Simmons & Simmons Amsterdam vertegenwoordigt en adviseert cliënten in uiteenlopende sectoren. We maken deel uit van het internationale Simmons & Simmons netwerk met kantoren in ruim 20 landen, maar zijn in ons doen en laten vooral typisch Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Wil jij tijdens je studie al uitgebreid kennismaken met de advocatuur, de fiscale praktijk of het notariaat bij een ambitieus kantoor dat het graag nèt even anders aanpakt? Geef je loopbaan een vliegende start en word student-stagiair of werkstudent bij een van onze vier praktijkgroepen.

Pas jij hiertussen?

Vanuit ons kantoor op de Zuidas staan we met 140 bevlogen en initiatiefrijke professionals onze cliënten bij, creëren en benutten we kansen en hebben we oog voor ieders individuele achtergrond en expertise, voor elkaar én onze bredere maatschappelijke rol. Zo werken we in een informele en energieke omgeving samen aan het waarmaken van onze groeiambitie. Pas jij hiertussen?

Alle gelegenheid voor een gedegen indruk

Of je nu een loopbaan ambieert als advocaat, fiscalist of (kandidaat-)notaris, bij Simmons & Simmons Amsterdam kun je je het hele jaar door aanmelden voor een student-stage of werkstudentschap.

Een student-stage duurt in principe 2 maanden en is fulltime, een werkstudentschap ga je aan voor een periode van minimaal 3 maanden, 2 à 3 dagen per week. Beide vormen bieden je alle gelegenheid om ons kantoor in al zijn facetten te leren kennen, je volop te ontwikkelen en te ontdekken of we inderdaad bij elkaar passen. We geven je hierbij een zo compleet mogelijke praktijkervaring: je krijgt de nodige begeleiding van een ervaren mentor en maakt deel uit van een vast team. Je draait mee met lopende zaken en voert alle daarbij behorende werkzaamheden uit, van jurisprudentie- en literatuuronderzoek tot aan het bijwonen van zittingen en besprekingen. Ook een presentatie aan je collega’s over een zelfgekozen vakinhoudelijk onderwerp maakt deel uit van je stage-opdracht. En natuurlijk neem je deel aan inhoudelijke events en zien we elkaar geregeld bij informele activiteiten zoals de wekelijkse kantoorborrel.

Benieuwd naar onze actuele vacatures? Bekijk ze op onze site of neem direct contact op met onze recruiter Susannah via 020 722 2516 of susannah.vromans@simmons-simmons.com

 

Bedrijf: Simmons & Simmons

Vakgebied: Belastingadvies

Contact: Susannah Vromans

Telefoon: 020 722 2516