DO YOU LOVE TAX?

Wij houden van ons vak en staan altijd open voor fiscale professionals die ons enthousiasme delen en ons team willen versterken. Do you love tax too?

Onze ervaring is dat een sterk team ontstaat wanneer iedereen zijn ambities waar kan maken. Daarom geven we iedereen die hier werkt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Van partner tot stagiaire vinden we het belangrijk om het ontwikkelpotentieel én de talenten te ontdekken en benutten. Daarom weten we van alle medewerkers waarin zij excelleren, waar ze staan, waar ze zich heen willen ontwikkelen en waar bewust of onbewust kansen voor groei liggen.

Begin je net aan je carrière? Dan bieden we je intensieve begeleiding en de kans om brede praktijkervaring op te doen. Bij ons bouw je vanaf dag één mee aan het succes van ons kantoor en wordt jouw inbreng als waardevol gezien. Of zoals Steve Jobs het ooit verwoordde: “It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do.”

Wij vinden het belangrijk om ruimte te geven zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en in het diepe kunt springen als je dat aandurft. Wat we van jou vragen is een open instelling en interesse in mensen. Want naast de cijfers zijn we een sociaal kantoor. We vinden het belangrijk om zonder dubbele agenda’s met elkaar samen te werken en gebaseerd op vertrouwen de beste resultaten voor onze klanten te realiseren. Zakelijk waar dat gewenst is, persoonlijk waar het kan.

 

Bedrijf: STP

Vakgebied: Belastingadvies