Dirkzwager

Dirkzwager Masterclass - Geeft je energie 

8 & 9 september (met overnachting)

Op donderdag 8 en vrijdag 9 september 2022 organiseren wij een tweedaagse masterclass op ons kantoor in Arnhem. Van donderdag op vrijdag overnacht je in een hotel in Arnhem.
Ons doel is om jou te laten ervaren wie we zijn en wat we doen. Het programma bestaat uit een combinatie van inhoudelijke en informele activiteiten.

 

Dirkzwager is een topspeler
Gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.

Dirkzwager legal & tax, de grootste juridische én fiscale dienstverlener buiten de Randstad.

Met zo’n 150 juristen en fiscalisten werken wij in een inspirerende omgeving waar samenwerking het sleutelwoord is. Wij werken aan mooie zaken met mooie cliënten, dit zijn voornamelijk ondernemers, ondernemingen, verzekeraars (semi-)overheden en zorginstellingen. Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal
Dirkzwager investeert in jou. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin word je meegenomen in de dagelijkse praktijk. Je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijft mee aan processtukken of aktes en woont cliëntbesprekingen bij. Ook woon je interne cursussen bij, ben je aanwezig bij jurisprudentielunches en drink je op vrijdag met ons een borrel!

Dirkzwager maakt graag kennis met jou
Wil jij onze praktijk ervaren en jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare en heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Zit jij in de eindfase van jouw bachelor of ben jij masterstudent? Meld je dan nu aan voor een stage!

Interesse?
Solliciteer door het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Upload jouw motivatiebrief, CV, (ongeschoonde) cijferlijsten en eventuele eerdere beoordelingen. Op basis van deze stukken vindt een selectie plaats. Daarna word je uitgenodigd voor een gesprek met twee stage-coördinatoren. Na afloop van het gesprek hoor je van onze recruiter Anouk van Rooij of jij stage bij ons mag lopen!

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijdirkzwager.nl

Vragen? Neem contact op!
Anouk van Rooij, recruiter
recruitment@dirkzwager.nl
026 – 353 84 68
06 – 22 03 98 58

 

Bedrijf: Dirkzwager

Website: dirkzwager.nl