Moore MTH

Wij zijn Moore MTH. Onze expertise ligt in accountancy en advisering. Wij zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van de Moore familie zijn we zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal goed te herkennen als kennispartner en klankbord van ondernemers. Om ondernemers te helpen succesvol te zijn in een veranderende wereld.

Met ruim 500 medewerkers vanuit 13 vestigingen is het onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Dit doen wij door onze medewerkers en ondernemende mensen of organisaties te ondersteunen met hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties. Wij bouwen relaties en creëren waarde!

Moore MTH organiseert voor al haar belastingadviseurs twee keer per jaar een tweedaagse course in een hotel met overnachting waarbij allemaal externe professionals fiscale relevante actuele kennis en onderwerpen onder de aandacht brengen. De avond wordt natuurlijk standaard gezellig afgesloten aan de bar met jouw fiscale collega’s en jij maakt als junior belastingadviseur meteen deel uit van ons team. Daarnaast kan jij na het afronden van jouw master beginnen aan de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en kan je heel veel inhoudelijke cursussen ten aanzien van allerlei fiscale onderwerpen online volgen mocht je daar behoefte aan hebben. Kortom aan begeleiding, kennis en doorgroeimogelijkheden geen gebrek!

Hebben wij je interesse gewekt of wil je graag eens om tafel om Moore MTH beter te leren kennen? Dan horen wij graag van jou. De koffie, thee of een glaasje fris staat altijd klaar!

 

Bedrijf: Moore MTH 

Telefoon: 088 2021 677

Contact: Ingeborg Klaasen