Student-stage Tax

Bedrijf
Stibbe
Type
Stage
Locatie
Nederland
Sector
Advocatenkantoor
Start op
16 november 2017
Eindigt op
01 september 2018

Omschrijving

(Internationale) student-stage Tax

 

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York!

Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de advocatuur komen verkennen. Een stage duurt meestal twee maanden, in overleg kan het ook korter zijn. Of je combineert het met het schrijven van je scriptie. Er is veel mogelijk.

Serieus aan het werk

Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.

Op avontuur in Londen of New York

Je kunt ook een internationale stage volgen. Je loopt eerst twee maanden stage op ons kantoor in Amsterdam en vervolgens in Londen of New York. Je draait als student volledig mee in het Londense of New Yorkse team dat uit Nederlandse juristen bestaat. Op deze manier kun je kennis maken met de internationale corporate praktijk en natuurlijk met de stad zelf! De werkzaamheden zijn uiteenlopend: het schrijven van notities, het voorbereiden van e-mails aan cliënten, het doen van onderzoek. 

Je krijgt een stagevergoeding, reis- en huisvestingskosten voor Londen en New York, en woon je ver van Amsterdam dan regelen we ook hier een appartement voor je.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een assessment en een gesprek met de recruiter en een partner. Het assessment vindt bij ons op kantoor plaats en duurt circa een uur.

Neem contact op via onze recruiter Anouk Privé
Tel: +31 20 - 54 60 365
E-mail: anouk.prive@stibbe.com
http://www.werkenbijstibbe.nl/nl-nl/kennismaken/internationale-studentstage

Accon AVMAtlasBakerMcKenzieBelastingdienstBonsenReulingCrowe Horwath FoedererDe Brauw Blackstone WestbroekDLA PiperGrant ThorntonHouthoffKroeseWeversLoyens & LoeffMazarsMTHPeireraPwCRSMStibbeVanDoorneBentaceraHVK StevensEYBDOMeijburgBaker Tilly