Werkstudent International Tax

Bedrijf
Grant Thornton
Type
Werkstudentschap
Locatie
Nederland
Sector
Accountancykantoor
Website
http://www.grantthornton.nl/carriere/

Omschrijving

In het kort

Wie: wo master student fiscaal recht of fiscale economie.
Wat: werkervaring opdoen in de internationale fiscale praktijk.
Waarom: goed beeld van de organisatie krijgen en kennis maken met het werk van fiscalisten.
Waar: jouw standplaats is Amsterdam.
Wanneer: in overleg, bij voorkeur vanaf maart/april 2019.

De functie

Als werkstudent binnen de internationale fiscale praktijk krijg je veel mogelijkheden voor eigen initiatief. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ondersteunen van onze internationale adviespraktijk bij het opstellen van de adviezen. Daarnaast houd je je bezig met de uitwerking van de diverse internationale vaktechnische vraagstukken. Ook stel je (eenvoudige) aangiften vennootschapsbelasting op. Indien je bezig bent met het schrijven van je scriptie kun je hierover sparren met onze fiscalisten en krijg je de mogelijkheid om hier aan te werken. Vanzelfsprekend ben je accuraat, heb je een systematische werkwijze en ben je integer. Je hebt interesse in de internationale praktijk en wilt daar nog meer over leren. Daarnaast benader je problemen op een praktische en nuchtere manier en denk je in oplossingen. Uiteraard is een goede kennis van de Engelse taal hierbij belangrijk.

Vanaf januari weer ruimte om te groeien

We vinden het belangrijk dat werkstudenten goed begeleid worden tijdens een werkstudentschap. Dit komt het leerproces ten goede en zorgt er uiteindelijk voor dat jij je kunt ontwikkelen, kunt groeien en uiteindelijk na je werkstudentschap eventueel in dienst zou kunnen treden bij ons als starter. Omdat we momenteel net een aantal werkstudenten hebben aangenomen, hebben we op dit moment voldoende capaciteit en hebben we besloten om in januari opnieuw te kijken naar de mogelijkheden voor een eventuele werkstudent.

Wij zoeken

Als werkstudent international tax herken je jezelf in het volgende profiel: 
• Je bent een wo master student fiscaal recht of fiscale economie en bent voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar. 
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. 
• Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld. 
• Je bent in staat om zelfstandig te werken. 
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility. 

Wij bieden: ruimte om te groeien

Bij ons krijg je een vaste begeleider die als aanspreekpunt geldt gedurende jouw werkstudentschap. Door deze werkstudentschap kun je een goed beeld vormen van Grant Thornton en de werkzaamheden van een fiscalist. Op de afdeling werken medewerkers die veelal hetzelfde traject als jij hebben doorlopen. Als je ambities hebt in de internationale praktijk biedt dit een goede opstap!

Enthousiast?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als werkstudent international tax via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Stephanie Kruythof via 088 – 6769 575.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Stephanie Kruythof

E: stephanie.kruythof@carrierebijgt.nl

Crowe Horwath FoedererStibbeATLASMeijburgBelastingdienstMTHKroeseWeversRSMAccon AVMBaker TillyBakerMcKenziePeireraLoyens & LoeffVanDoorneHVK StevensMazarsDLA PiperHouthoffBentaceraBonsenReulingPwCEYDe Brauw Blackstone WestbroekBDOGrant Thornton