Commissies

De GFE is een groeiende vereniging. Niet alleen het ledenaantal stijgt, ook het aantal activiteiten nemen per jaar toe. Voor het organiseren van deze activiteiten zijn meerdere commissies verantwoordelijk. Deze commissies worden allemaal bemand door enthousiaste studenten. Op deze pagina vind je meer informatie over deze verschillende commissies en hun commissieleden.                      

De Groninger Fiscale Eenheid zou niet zo'n actieve en bloeiende vereniging kunnen zijn zonder haar actieve leden. De verschillende commissies die binnen onze vereniging te vervullen zijn, geven jou de kans om kennis te maken met vele fiscale werkgevers en extra ervaring op te doen naast je studie. Je komt in contact met veel mogelijke toekomstige werkgevers.
Daarnaast, en vooral heel belangrijk, biedt een commissie een hoop gezelligheid en leer je veel medestudenten kennen, waardoor je studie ineens een stuk leuker wordt!
Tot slot mag je aan het einde van het jaar mee op Actieve Leden Bedankdag. Hierbij worden de actieve leden met een leuke activiteit en een diner bedankt voor het harde werken dat zij het afgelopen jaar hebben verricht. Ook krijgt elk actief lid een bedankcadeau, zoals afgelopen jaar de GFE-seatzac!

Actief worden?
Eind september gaan de commissiesollicitaties voor de Taxeer your Career-commissie en de Media- en Studiefaciliteitencommissie weer open! Wil je solliciteren voor een functie binnen een van deze commissies, houd dan de site in de gaten!