Commissies

De GFE is een groeiende vereniging. Niet alleen het ledenaantal stijgt, ook het aantal activiteiten nemen per jaar toe. Voor het organiseren van deze activiteiten zijn meerdere commissies verantwoordelijk. Deze commissies worden allemaal bemand door enthousiaste studenten. Op deze pagina vind je meer informatie over deze verschillende commissies en hun commissieleden.                      

De Groninger Fiscale Eenheid zou niet zo'n actieve en bloeiende vereniging kunnen zijn zonder haar actieve leden. De verschillende commissies die binnen onze vereniging te vervullen zijn, geven jou de kans om kennis te maken met vele fiscale werkgevers en 'extra' ervaring op te doen naast je studie. Je komt in contact met veel mogelijke toekomstige werkgevers.
Daarnaast, en vooral heel belangrijk, biedt een commissie een hoop gezelligheid en leer je veel medestudenten kennen, waardoor je studie ineens een stuk leuker wordt!
Tot slot mag je aan het einde van het jaar mee op Actieve Leden Bedankdag. Hierbij worden de actieve leden met een leuke activiteit en een diner bedankt voor het harde werken dat zij het afgelopen jaar hebben verricht. Ook krijgt elk actief lid een bedankcadeau, zoals afgelopen jaar de GFE-borrelplank!

De GFE zoekt weer commissieleden!
Wil jij graag actief worden binnen de GFE? De sollicitaties voor de Taxeer your Career-commissie en de Media- en Studiefaciliteitencommissie zijn nu open! Solliciteer dan door je CV + motivatiebrief te sturen naar Marthe van Driel via sollicitatie@gfe.nl. De deadline is zondag 8 oktober!

Taxeer Your Career commissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het Taxeer Your Career evenement, dit is een evenement geschikt voor alle fiscaal recht en fiscale economie studenten. In de ochtend zullen sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid het gaan hebben over een actueel fiscaal onderwerp. Na de lunch zal het middagprogramma zich meer richten op de soft skills van een toekomstig fiscalist. De dag zal worden afgesloten met een borrel, waar op een meer informele wijze kennis kan worden gemaakt met de deelnemende kantoren.

Media- en Studiefaciliteitencommissie
De Media- en Studiefaciliteitencommissie is verantwoordelijk voor het tijdschrift 'Out of the Box', dat tweemaal per jaar verschijnt.
Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het verzamelen van de collegeaantekeningen en de studiebank op de site.