BonsenReuling

BonsenReuling, gericht op jouw toekomst!
Persoonlijk en betrokken, professioneel en ambitieus. BonsenReuling is een vooraanstaand regionaal ondernemersadvieskantoor met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen en Deventer.

Onze core business is het samenstellen, controleren en certificeren van onze jaarrekeningen voor zowel MKB als voor grote controleplichtige ondernemingen en non-profit instellingen.

De fiscalisten van onze fiscale afdeling benutten zo veel mogelijk kansen om bij onze cliënten de belastingdruk te verlagen en risico’s te minimaliseren. Ook adviseren zij op gebied van o.a.  herstructureringen, bedrijfsopvolging, keuze voor optimale rechtsvorm, estate planning, pensioenoptimalisering en nog veel meer!   

BonsenReuling vervult geen vacatures, maar start carrières
Wij zoeken collega’s die bereid zijn te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en een dosis ondernemerschap meebrengen. Er wordt hard gewerkt, maar er bestaat een goede balans tussen werk en privé.  

Wij bieden de bouwstenen, zowel in het creëren van functies waarin eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden geboden, als in het beschikbaar stellen van faciliteiten voor verdere scholing en training. Uiteraard bieden wij een goede carrièrebegeleiding en “training on the job”.
Dit alles in een professionele werkomgeving met een open en prettige werksfeer en jonge enthousiaste collega’s. 

Benieuwd of jouw carrièrekansen bij BonsenReuling liggen? 

Kijk dan op www.werkenbijbonsenreuling.nl of neem contact op met Nanda Dekker,
T: 0545-46 36 26, E: n.dekker@bonsenreuling.nl

 

 

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van ons nieuws en onze activiteiten? Like ons op:
 www.facebook.com/BonsenReuling en volg ons op
 www.linkedin.com/company/bonsenreuling-accountants-belastingadviseurs,
 @BonsenReuling en
 www.instagram.com/bonsenreuling.