MTH

MTH, een goed gevoel!
MTH is de beste onafhankelijke partner voor ondernemers en bestuurders op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, personeel, salaris en persoonlijk financieel advies! Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen rekenen op directe en persoonlijke dienstverlening en advies op maat. Met circa 400 medewerkers als sparringpartner en verlengstuk van onze klanten creëren wij toegevoegde waarde en een goed gevoel.

Cultuur
MTH is een organisatie die bestaat uit zelfstandig denkende professionals die op doeltreffende en integere wijze met plezier samenwerken. Daar hebben we vijf kernwaarden (vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid, respect, een goed gevoel) voor geformuleerd, die ons scherp en alert houden en zeggen hoe we met elkaar om moeten gaan. Zo halen wij het beste in onszelf en voor onze relaties naar boven.

Klanten
Wij werken met name voor mkb-ondernemers in uiteenlopende sectoren. Die diversiteit maakt het werken bij MTH zo leuk: iedere ondernemer heeft zijn eigen specifieke vragen, wensen en behoeften. Onze klanten variëren van kleine (ambachtelijke) familiebedrijven en eenmanszaken tot grote(re) en controleplichtige B.V.’s. Over het algemeen kennen wij langdurige en sterke samenwerkingsverbanden met hen.

Regionaal en internationaal
MTH is sterk in de regio. Met onze lokale advieskantoren zitten wij dicht bij onze klanten.

We zijn niet alleen actief in eigen land. Ook over de grens zijn we ondernemers van dienst. Dankzij ons partnerschap met het gerenommeerde Moore Stephens International, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren, zijn we in staat dit te realiseren.

Jouw mogelijkheden
Een stage of een duaal traject, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wanneer je bij MTH stage komt lopen of bij MTH komt werken vanuit je duale opleiding, word je gezien als potentiële medewerker. Je leert niet alleen onze organisatie kennen, maar gaat daadwerkelijk aan de slag met de verschillende diensten die wij bieden. Uiteraard ontvang je hierbij begeleiding van een van je collega's, je eigen mentor.

Bij een duaal traject studeer je in deeltijd en ben je tegelijkertijd bij ons werkzaam. Daarmee doe je niet alleen heel veel praktijkkennis op, je creëert ook een enorme voorsprong op je voltijd collega-studenten. Bovendien ontvang je salaris én betalen wij je studie.

Een flink aantal van je aanstaande collega's is op deze manier bij ons hun carrière begonnen.

Na je studie
Als groeiende organisatie zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Voel jij je thuis bij MTH, toon je initiatief en kun je omgaan met de vrijheid die we je bieden, dan bestaat er een reële kans dat dit het begin is van jouw bloeiende carrière bij MTH.

Het vervolg van je carrière
Als je bij MTH komt werken, krijg je de ruimte, middelen en ondersteuning om te groeien in de praktijk en kun je externe opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast neem je deel aan de MTH Academy, ons eigen interne cursus- en trainingsprogramma.

Je carrière met een goed gevoel beginnen?
Kijk voor jouw mogelijkheden op www.werkenbijmth.nl of neem voor meer informatie contact op met de afdeling HR. 
E-mail: werken@mth.nl
Tel: 0527-61 38 41