BDO

OMDAT MENSEN TELLEN.

In onze dienstverlening draait het om mensen. Voor ons bestaat accountancy en advisering uit meer dan alleen regels en cijfers. We luisteren, denken mee en geven onze klanten integer en objectief advies. Dat vraagt van jou als accountant, fiscalist of consultant meer dan alleen vakkennis en branchekennis. Het vraagt om betrokkenheid, ambitie en passie voor het vak en je klanten.

In alles wat we doen, streven we naar een duurzame relatie. Dat is wat telt.

BDO, dat zijn wij
BDO behoort wereldwijd tot de top 5 van accountants- en advieskantoren. De ruim 2.100 collega’s, werkend vanuit vestigingen verspreid over geheel Nederland, dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan deze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch.

Daarnaast beschikken we over een gevarieerde en toonaangevende klantenportefeuille waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Talentmanagement
Talentmanagement is een belangrijk speerpunt in onze strategie. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Want als je kunt doen waar je goed in bent, kun je daarin groeien, uitdagingen aangaan en carrière maken. Hiervoor scheppen we alle randvoorwaarden. In de BDO Talentacademie hebben we alle ontwikkelmogelijkheden die we faciliteren gebundeld. Je kunt hierbij denken aan beroepsopleidingen, leertrajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische trainingen. Deze worden ‘op maat’ aangeboden, afgestemd op jouw individuele behoefte en de fase van je loopbaan waarin je zit.

Carrièremogelijkheden
We bieden een sfeer waarin we werken als één team; professioneel en informeel met een no-nonsense aanpak. Heb je de ambitie om de top te bereiken? Aarzel dan niet en informeer naar jouw carrièremogelijkheden. We bieden niet alleen uitdagende starterfuncties met veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook (afstudeer)stages en werkstudentschappen.

Meer weten? Neem dan contact op met Remco Jansen , Adviseur Werving & Selectie, tel.: (040) 269 80 87 of ga naar www.werkenbijbdo.nl