Deloitte

Overstijg jezelf!

Lanceer je carrière bij Deloitte!
 

De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan bij Deloitte. En dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die je krijgt aangereikt. Je werkt al snel voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten. Dat maakt je werk afwisselend en inspirerend. Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Bij Deloitte is de ambitie letterlijk voelbaar en dat motiveert. Je leert snel, je groeit snel en stijgt boven jezelf uit.

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij Deloitte

Mulitnationals adviseren over vennootschaps- of dividendbelasting. Tax, technologie en consulting oplossingen bieden aan de fiscale afdelingen van onze klanten. Of adviseren over omzetbelasting en douane. Loonbelastingzaken en arbeidsrechtelijke vraagstukken voor expats en medewerkers van multinationals behandelen.

Als fiscaal talent kun je bij Deloitte Tax terecht in drie disciplines:

Global Business Tax
Je geeft advies over vennootschapsbelasting, fiscale planning en (internationale) belastingconstructies, compliance en due diligence. Je adviseert bedrijven (multinationals, groot zakelijk en bovenkant MKB, zoals directeur-grootaandeelhouders en familiebedrijven) of vermogende particulieren.


Indirect Tax
Je biedt cliënten de meest voordelige fiscale oplossing op het gebied van omzetbelasting en douane. Je bedenkt de meest optimale btw-planning, voert een due diligence-onderzoek voor een grote overname uit en verzorgt de compliance.


Global Employer Services
Je duikt in de wereld van arbeidsrechtelijke vraagstukken en loonbelastingzaken voor expats en medewerkers van multinationals. Je adviseert over immigratievraagstukken, doet due diligence-onderzoek bij bedrijfsovernames en schrijft mee aan aandelen- en optieplannen.

 

Lanceer je carrière en kijk voor meer informatie over onze dienstverlening en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl.