EY

Maak het verschil door mee te bouwen aan ‘a better working world’

Het is onze overtuiging dat wanneer het bedrijfsleven beter werkt, de gehele wereld beter werkt. Onze bedrijfsmissie ‘Building a better working world’ heeft alles te maken met het groeiend belang van duurzaamheid; hoe gaan we om met de wereld, de mensen en de natuur? Meer concreet willen we met ons statement een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de werkende wereld voor ondernemers en bedrijven. Maar ook voor onze werknemers.

Daarom doen we er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Met gerichte coaching door ervaren collega’s. Training op maat. En door talent bij elkaar te brengen in de best presterende teams. Wij willen dat voor iedereen geldt dat, onafhankelijk van de tijd die je bij ons werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen wij alleen onze uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. Om hen optimaal van dienst te zijn, hebben wij een internationale structuur en werken wij op basis van multiculturele en multidisciplinaire teams. Zo is de hele wereld ons werkterrein. En heb jij volop mogelijkheden je loopbaan mondiaal vorm te geven.

Internationale teams
EY in Nederland is onderdeel van het cluster EMEIA: Europa, Midden-Oosten, India en Afrika. Binnen

je team heb je toegang tot de support en expertise van collega’s over de hele wereld in meer dan 140 landen. Andersom gaan die steeds meer op jou rekenen naarmate je kennis en ervaring toenemen. Of je nu op een regionaal kantoor werkt, in een groot commercieel centrum of in een opkomende markt. Dit betekent overigens niet dat je altijd moet reizen of in het buitenland moet werken. Maar wel dat je de kans hebt alles uit jezelf te halen door samen te werken met enkele van de belangrijkste ondernemingen ter wereld.

Toonaangevend in financiële dienstverlening
Met 167.000 medewerkers wereldwijd is EY toonaangevend in assurance, tax, transactions, advisory en financial services. Specialiteiten die steeds belangrijker worden. Zo is betrouwbare financiële informatie van onschatbare betekenis voor ondernemers, managers en toezichthouders. Meer en meer ondernemingen willen weten hoe hun zakelijke strategie in een complexe wereld zich verhoudt tot de hoeveelheid belasting die ze betalen. Adviseurs van EY bereiden het bedrijfsleven voor op de wereld van morgen met even grote als noodzakelijke verandertrajecten. Weer anderen helpen onze opdrachtgevers bij complexe strategische beslissingen over hun kapitaal. En bij financial services bieden we al deze expertise geïntegreerd aan internationale businessleaders aan.

Past dit bij jou?
Ben jij wellicht één van de architecten van ‘a better working world’? Wil jij een verschil maken en vind je dat jij bij ons past? Vertel het ons tijdens één van onze recruitmentevenementen of in een

sollicitatiegesprek. Kijk ook eens op www.ey.nl/carriere.

Interesse? Neem dan contact op met Nadra van der Veeke via 088-4072183 of per e-mail nadra.van.der.veeke@nl.ey.com