Grant Thronton

                    

 

Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling
Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer

                                                      Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden op jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

De ruimte binnen Grant Thornton
Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er diverse mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

Traineegame

Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen.

Opleidingen
Grant Thornton is een samenwerkingsverband aangegaan met de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Junior belastingadviseurs volgen na indiensttreding het programma van Beroepsopleiding Belastingadviseurs. Daarnaast hebben wij ook interne opleidingsmogelijkheden. Deze bestaat uit een mix van vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van (sociale) vaardigheden.

Multidisciplinair samenwerken
Als fiscalist werk je intensief samen met accountants en collega’s van andere disciplines. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Op de vestigingen Amsterdam, Gouda en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om internationaal samen te werken.
 

Mogelijkheden binnen Grant Thornton
Nationaal of internationaal. Waar ligt jouw toekomst?

Nationaal
Al onze vestigingen beschikken over een nationale fiscale praktijk. Als fiscalist binnen de nationale praktijk geef je onder andere advies op het gebied van ondernemingsvormen, herstructureringen, inkomsten- en vennootschapsbelasting en samenwerkingsvraagstukken of opvolgingsproblematieken. Bij fiscale reviews van jaarrekeningen controleer jij of de opgevoerde posten fiscaal optimaal gewaardeerd zijn. Samen met specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van btw, estate planning en pensioenen, vorm je een denktank voor cliënten.

Internationaal
International tax services is een vooraanstaand en groeiend specialisme binnen onze organisatie. Vestigingen of andere belangen in het buitenland vragen om een heldere kijk op internationale regelingen. Als fiscalist binnen de internationale praktijk word je onder meer gespecialiseerd in het doorgronden van internationale structuren, transfer pricing, grensoverschrijdende arbeid, vennootschapsbelasting, douanebelastingen en de internationale verrekening van btw.

Wij zoeken studenten en starters met initiatief. Mensen die verantwoordelijkheid nemen; voor opdrachten die ze uitvoeren én voor hun eigen carrière. We zoeken gepassioneerde en resultaatgerichte teamspelers.

Meer informatie over Grant Thornton
Grant Thornton is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 500 collega's. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Met ingang van 1 juli 2013 is adviesorganisatie ConQuaestor toegetreden tot het internationale netwerk van Grant Thornton International Ltd. Hiermee bundelen Grant Thornton en ConQuaestor in Nederland hun krachten. ConQuaestor is een onafhankelijke adviesorganisatie voor de CFO.

Meer informatie is te vinden op www.carrierebijGT.nl. Of neem contact op met Ilona Douma, Recruiter, T 088 67 69 771 of E ilona.douma@carrierebijGT.nl.