Meijburg & Co

 

KPMG Meijburg & Co is één van de toonaangevende belastingadvies organisaties in Nederland.
Verspreid over dertien kantoren in het hele land houden 450 hoogopgeleide professionals zich bezig met alle terreinen van het Nederlandse en internationale belastingrecht. Kies je voor KPMG Meijburg & Co, dan kom je te werken bij een bedrijf waar alles draait om de speerpunten Mensen, Kennis en Markt. Werken bij ons betekent dat je onderdeel bent van een professionele organisatie, met uitstekende toekomstperspectieven, waarbij we rekening houden met jóuw work/life balance. Kenmerkend voor KPMG Meijburg & Co is de sterke drive voor het vak, onze medewerkers en de open en gezellige sfeer. 

Voor studenten heeft KPMG Meijburg & Co de volgende mogelijkheden:

Stagiair:
Studenten die zich optimaal willen oriënteren op het werken bij KPMG Meijburg & Co kunnen zich aanmelden voor een stage. KPMG Meijburg & Co kent verschillende stagevormen: de scriptiestage, de meeloopstage of een combinatie daarvan. De stages kunnen bij al onze vestigingen worden gelopen.
 

Werkstudent:
De student die naast zijn studie wil werken kan zich aanmelden als werkstudent bij KPMG Meijburg & Co. Voorwaarde is wel dat de student in het derde of vierdejaar van zijn studie zit. Verschil met een stage is dat de student daadwerkelijk meewerkt in de fiscale adviespraktijk. De student zal minimaal 2 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Voor een periode van minimaal 3 maanden. De student ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met goede arbeidsvoorwaarden.
Werkstudentschap is ook te combineren met een scriptiestage.
 

Studeer jij fiscaal recht of fiscale eoconomie en wil je graag in contact komen met KPMG Meijburg & Co of meer informatie, ga dan naar www.waarligtjouwtax.nl, klik op een van de banners of neem contact op met onze recruiter: Quirine Demper (demper.quirine@kpmg.nl)