STP

Over STP
STP is in 2008 opgericht door een team van 8 ervaren fiscalisten afkomstig van een ‘Big 4’ kantoor. Met een frisse insteek een grote dosis kennis, ervaring en ondernemerschap is in de afgelopen 6 jaar een solide en nog altijd groeiend fiscaal kantoor opgebouwd.

STP heeft team van fiscalisten met een verscheidenheid aan achtergrond en specialisme wat het mogelijk maakt om elke sector op kwaliteitsniveau te bedienen. Met uitzondering van het team van specialisten voor de BTW, worden starters breed opgeleid. Vanaf dag één leer je een cliënt ‘from top to bottom’ te adviseren en krijg je te maken met partijen uit verschillende marktsectoren, van het ‘private equity huis’ tot de ‘founders van de nieuwste technologie start-up’.

Vaktechnische ontwikkeling staat voorop, al wordt dit vanaf de eerste dag gecombineerd met je ontwikkeling als praktisch denkend adviseur. Als fiscalist bij STP streef je ernaar innovatief, onderscheidend en doeltreffend te zijn in de fiscaliteit en adviezen op maat te creëren voor elke cliënt. Je staat daarom niet alleen vakinhoudelijk sterk, maar je toont ook een grote mate van diversiteit en aanpassingvermogen in je rol als adviseur. Eenzijdigheid is geen optie!

Om onze professionele ambities te bereiken is de samenwerking binnen ons team cruciaal. We vinden het belangrijk dat collega’s tussen de fiscaliteit door lol met elkaar hebben en op elkaar vertrouwen. Het ‘opendeurenbeleid’ en ‘korte lijntjes’ zijn binnen STP daarom meer dan enkel mooie en bekende uitspraken.

Alle starters worden uiteraard lid van de NOB en volgen daar hun beroepsopleiding. Daarnaast biedt STP je een intern opleidingstraject aan waar iedereen van partner tot junior aan deelneemt. Wij  stimuleren  je zo veel mogelijk een eigen weg te vinden in jouw fiscale ontwikkeling. Het volgen van externe cursussen die aansluiten bij jouw fiscale interesse gebied of het publiceren van artikelen wordt vanzelfsprekend aangemoedigd.

Loopbaanmogelijkheden
STP staat altijd open voor starters met talent en ambitie. Voor actuele vacatures verwijzen we je naar onze website. We hebben jaarlijks een beperkt aantal stageplekken beschikbaar die gewoonlijk en bij voorkeur in de zomermaanden worden ingepland. Tijdens een tweeweekse stage heb je de mogelijkheid om ons kantoor zowel op professioneel als sociaal vlak te leren kennen.

Spreekt STP je aan of wil je meer weten over de loopbaanmogelijkheden of een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk voor meer informatie over ons kantoor op onze website www.stp.nl of bel ons op 088 5060 600.


Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

E. info@stp.nl

T. 088 5060 600