Lidmaatschap

Welkom op de site van de Groninger Fiscale Eenheid, de studievereniging voor studenten fiscaal recht en fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. De vereniging heeft ten doel de afstand tussen studenten, docenten en het bedrijfsleven te minimaliseren. Dit probeert zij te bereiken door middel van het organiseren van verscheidene activiteiten, waaronder de Tax Tour, Taxeer your Career, de Kantorendag, kantoorbezoeken en een Buitenlandse Studiereis. Iedere maand is er tevens een borrel in café de Wolthoorn waar de leden elkaar beter kunnen leren kennen onder het genot van een drankje.

Lidmaatschap van de GFE kent vele voordelen. Zo ontvangt ieder lid een belastingwettenbundel en heeft het toegang tot college-aantekeningen en oefententamens. Daarnaast bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan tentamentrainingen georganiseerd vanuit de vereniging, vaak in samenwerking met een kantoor. Ook kun je boeken te kopen met ledenkorting die vervolgens bij jou thuis worden bezorgd.

De GFE is een gezellige vereniging, maar naast gezelligheid kan de GFE ook veel betekenen tijdens en na je studie. Zo leer je mensen kennen van dezelfde studierichting wat handig kan zijn voor het uitwisselen van aantekeningen en oude tentamens. In de eindfase van je studie biedt GFE jou de mogelijkheid op verschillende manieren in contact te komen met kantoren wat bruikbaar kan zijn voor het vinden van een stageplek of werkstudentschap met wellicht uitzicht op een baan.

              File:Instagram logo 2016.svg - Wikipedia

MeijburgATLASMazarsBaker TillyAlfa AccountantsMTHRSMBDOloyensloeffPwCKroeseWeversDLA PiperBelastingdienstDe Brauw Blackstone WestbroekBaker McKEYAccon AVMAKDNautaDutilhTaxandStibbeBentaceraGrant ThorntonHouthoffDeloitteVanDoorneAllen & OveryPeireraTeuben Tax Advisory