Sluiten sollicitaties TYC en MSF

Het is weer zover! De commissiesollicitaties voor de Taxeer Your Career-commissie en de Media- en studiefaciliteitencommissie zijn geopend. Deel uitmaken van een commissie binnen de Groninger Fiscale Eenheid is niet alleen heel leerzaam, maar ook nog eens heel gezellig! Het is een leuke manier om actief te worden binnen de GFE en je mede fiscale studiegenootjes beter te leren kennen.

De Taxeer Your Career-commissie organiseert ieder jaar een evenement waar sprekers een actueel fiscaal onderwerp uiteenzetten. Daarnaast zijn er verschillende workshops waar aandacht wordt geschonken aan de soft skills van een toekomstig fiscalist. Afsluitend vindt er ook nog een borrel plaats waar de deelnemende kantoren en fiscale studenten de dag goed kunnen afsluiten. De commissie bestaat uit de volgende functies: voorzitter, secretaris, fiscus, commissaris extern en commissaris locatie.

De Media- en studiefaciliteitencommissie is verantwoordelijk voor het tijdschrift 'Out of the Box' dat tweemaal per jaar verschijnt. Daarnaast draagt de commissie zorg voor het verzamelen van de collegeaantekeningen en het maken van foto's en video's. De commissie bestaat uit de volgende functies: voorzitter, secretaris, fiscus, commissaris studiefaciliteiten en commissaris Out of the box.

Bij het solliciteren graag je voorkeur voor commissie en functie vermelden en een korte motivatie bijvoegen. Stuur dit samen met je CV naar Intern@gfe.nl. Voor vragen kan je een dm sturen of mailen naar intern@gfe.nl. Je kan solliciteren tot en met 10 oktober.