Bestuurssollicitaties 2020

GFE Bestuur
Het GFE bestuur is niet alleen leuk en heel leerzaam, het staat ook nog eens ontzettend goed op je cv en geeft een boost aan je latere carrière door middel van vele contacten in de fiscale wereld! De GFE heeft goede contacten met vele belastingadvieskantoren en advocatenkantoren. Naast dat je als bestuur aanwezig zult zijn op de eigen evenementen die de GFE te bieden heeft, zal je als bestuur uitgenodigd worden voor diverse besturendagen. Een besturendag kan je een goed beeld geven over de mogelijkheden bij je potentiële werkgevers. Ook zal je de besturen van onze zusterverenigingen leren kennen op deze dagen, wat goed is voor je netwerk.

Het GFE-bestuur is een parttime bestuur. Dit betekent dat je naast je bestuurstaken je studie prima kunt voortzetten. Het bestuur zal gemiddeld zo'n 15 - 20 uur per week in beslag nemen. Dit verschilt wel enigszins per functie en de tijdsbesteding gaat met pieken en dalen rondom de evenementen.

Functies
Je kunt solliciteren voor de volgende functies:

- Voorzitter. De voorzitter is eindverantwoordelijke van het bestuur. Zo zal je als voorzitter de bestuursvergaderingen voorzitten. Daarnaast vertegenwoordigt de voorzitter de vereniging bij de vakgroep Belastingrecht en bij andere studieverenigingen en relevante studentenorganisaties. Tevens leidt de voorzitter de Algemene Ledenvergadering en ondersteunt de voorzitter de andere bestuursleden waar nodig.

- Secretaris. De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zo houdt de secretaris de administratie van het ledenbestand bij, is verantwoordelijk voor het ontvangen en versturen van de post en diverse andere administratieve zaken. Tevens is de secretaris verantwoordelijk voor het notuleren van de Algemene Ledenvergadering en de bestuursvergaderingen. Ook het onderhouden van de website maakt deel uit van het takenpakket van de secretaris. Tot slot is de secretaris ook afgevaardigde van de GFE voor het GLOF-bestuur. Dit bestuur houdt toezicht op het LOF-bestuur, wat zich bezig houdt met de organisatie van het LOF Congres.

- Fiscus. De fiscus houdt zich bezig met de financiën van de vereniging. Dit komt neer op het bijhouden van de boekhouding en het controleren van de begrotingen van de commissies. De fiscus stelt verder de jaarlijkse begroting op en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden. De fiscus draagt zorg dat deze begroting ook daadwerkelijk nageleefd wordt. Tot slot is de fiscus verantwoordelijk voor het opstellen en afhandelen van de contracten met kantoren en overige sponsoren.

- Commissaris extern. De commissaris extern is verantwoordelijk voor de acquisitie en het contact met de kantoren. Dit komt neer op een drukke acquisitieperiode in de zomer samen met de voorzitter. Deze zal vervolgens met de recruiters onderhandelen over de afname. Hierna zal de commissaris extern veel tijd besteden aan het onderhouden van het contact met de recruiters van diverse bedrijven.

- Commissaris intern. De commissaris intern is verantwoordelijk voor het samenstellen en in juiste banen leiden van de diverse commissies die de GFE heeft. De commissaris intern is daarmee het schakelstuk tussen het bestuur en haar commissies en onderhoudt het contact tussen beiden. Tevens is de commissaris intern verantwoordelijk voor de social media en promotie van de evenementen die de GFE heeft. Tot slot is de commissaris intern verantwoordelijk voor de boekenverkoop.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan contact op met één van de huidige bestuursleden! Onze contactgegevens vind je op de site Wil je direct solliciteren? Dat kan door middel van je cv en motivatiebrief op te sturen vóór 9 maart 2020 naar secretaris@gfe.nl.