Commissiesollicitaties 2019

De sollicitaties zijn weer open gegaan! Solliciteren kan door je cv + motivatiebrief voor 26 mei te sturen naar sollicitatie@gfe.nl. Hieronder kan je zien voor welke commissies je kan solliciteren met de bijbehorende informatie. 

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is de gezelligste commissie van de GFE. Dit jaar zullen zij verantwoordelijk zijn voor het organiseren van een activiteit in het begin van het jaar om samen het jaar te starten. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de Nieuwe Ledendag in september en zullen zij voor de derde keer de Stedentrip in mei organiseren! Solliciteren kan voor de functie van voorzitter, secretaris, fiscus en algemeen commissielid.

Buitenlandse Studiereiscommissie

Ook dit jaar zal de GFE weer een buitenlandse studiereis organiseren. Drieëntwintig studenten reizen af naar een buitenlandse locatie waar zij kennis gaan maken met een andere fiscale cultuur. Afgelopen jaren is deze reis onder andere naar Vancouver, Hong Kong, Bangkok, Kaapstad, San Francisco, Rio de Janeiro, Panama, Costa Rica en Tanzania gegaan. Solliciteren kan voor de functie van voorzitter, secretaris, fiscus, extern en intern.

Kantorendagcommissie

De Kantorendag staat in het teken van een (in)formele ontmoeting tussen de studenten en de deelnemende kantoren. Er worden gedurende de dag gesprekken gehouden met de kantoren en daarnaast worden er workshops gegeven. De commissie verzorgt het contact met de kantoren, de indeling van de gesprekken en de dagorganisatie. Solliciteren kan voor de functie van voorzitter, secretaris, fiscus, extern en locatie.

Tax Tour commissie

De Tax Tour zal dit jaar voor de zesde keer worden georganiseerd door de Tax Tour commissie. Tijdens dit evenement gaat de commissie met een groep masterstudenten langs een aantal bedrijven om onderwerpen te behandelen die tijdens de colleges onderbelicht blijven. De studenten worden zo op een fiscaalinhoudelijke manier met hun eventuele toekomstige werkgever in contact gebracht. Solliciteren kan voor de functie van voorzitter, secretaris, fiscus, extern en intern.

Is er nu nog iets wat je niet helemaal begrijpt of wil je meer over een bepaalde commissie of functie weten dan kan je altijd een mailtje sturen op intern@gfe.nl