Commissiesollicitaties 2020

De sollicitaties zijn weer open gegaan! Solliciteren kan door je cv + motivatiebrief voor 7 oktober te sturen naar sollicitatie@gfe.nl. Hieronder kan je zien voor welke commissies je kan solliciteren met de bijbehorende informatie. 

Media- en Studiefaciliteitencommissie
De Media- en Studiefaciliteitencommissie is verantwoordelijk voor het tijdschrift 'Out of the Box', dat tweemaal per jaar verschijnt. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het verzamelen van de collegeaantekeningen. Vanaf dit jaar organiseert de Media- en Studiefaciliteitencommissie ook de vrouwendag die plaats vindt in februari.

Taxeer Your Career
Dit jaar zal voor de vijfde keer op rij Taxeer your Career georganiseerd worden. Taxeer Your Career is een evenement geschikt voor alle fiscaal recht en fiscale economie studenten. In de ochtend zullen sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid het gaan hebben over een actueel fiscaal onderwerp. Na de lunch zal het middagprogramma zich meer richten op de soft skills van een toekomstig fiscalist. De dag zal worden afgesloten met een borrel, waar op een meer informele wijze kennis kan worden gemaakt met de deelnemende kantoren.

Is er nog iets wat je niet helemaal begrijpt of wil je meer over een bepaalde commissie of functie weten dan kan je altijd een mailtje sturen naar intern@gfe.nl