Commissiesollicitaties

De commissiesollicitaties van de GFE zijn weer geopend. Voor de volgende commissies zijn wij op zoek naar nieuwe leden:

de Activiteitencommissie
de Buitenlandse Studiereiscommissie
de Kantorendagcommissie
de Tax Tour Commissie

Hieronder kan je een beschrijving vinden van de commissies en de werkzaamheden. Dus lijkt het je leuk actief te worden en een commissie bij de GFE te doen, zorg dan dat je uiterlijk woensdag 24 mei een mail met je CV en een (korte) motivatie stuurt naar sollicitatie@gfe.nl.

Activiteitencommissie
De Activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de informele activiteiten. Zo organiseert de commissie het Algemeen Ledenweekend, een gezellig weekend weg met de GFE. De locatie zal door de commissie zelf worden gekozen, evenals de invulling van de activiteiten. Verder is de Activiteitencommissie verantwoordelijk voor de organisatie en het in goede banen leiden van de Nieuwe Ledendag. De commissie zal verder verantwoordelijk zijn voor een driedaagse stedentrip, waarbij de commissie vrije hand in de locatiekeuze en activiteiten heeft. We zijn voor deze commissie op zoek naar vijf leden. Er kan gesolliciteerd worden voor de volgende functies: voorzitter, secretaris, fiscus en twee algemene commissieleden.

Buitenlandse Studiereiscommissie
Ook komend jaar zal de GFE weer een buitenlandse studiereis organiseren. Vijfentwintig studenten reizen af naar een buitenlandse locatie waar zij kennis gaan maken met een andere fiscale cultuur. Afgelopen jaren is deze reis onder andere naar Bangkok, Kaapstad, San Francisco, Rio de Janeiro en Panama gegaan. Als commissie bepaal je zelf naar welke stad de reis gaat. Verder verzorgt de commissie de reis, de accommodatie, de kantoorbezoeken tijdens de reis en de activiteiten op locatie. Voorheen werd de Buitenlandse Studiereis georganiseerd in mei, wegens studietechnische redenen is de reis aankomend jaar verplaatst naar februari. Voor deze commissie zijn wij op zoek naar vijf leden. Er kan gesolliciteerd worden voor de functies voorzitter, secretaris, fiscus, intern en extern.

Kantorendagcommissie
De Kantorendag is een evenement dat in het teken staat van een ontmoeting tussen de studenten en de deelnemende kantoren. De dag zal bestaan uit korte formele gesprekken en diverse workshops. In de middag zal er een businesslunch zijn met de aanwezige kantoren. Uiteraard wordt de dag afgesloten met een informele borrel. De commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de dag, waaronder de workshops, de invulling voor het middagprogramma en het contact met de kantoren. Wij zijn op zoek naar vijf commissieleden voor de Kantorendagcommissie. Er kan gesolliciteerd worden voor de functies voorzitter, secretaris, fiscus, extern en locatie.

Tax Tour commissie
De Tax Tour commissie zal een meerdaags evenement organiseren voor studenten die in hun derde jaar of master zitten. Tijdens het evenement zullen colleges worden gegeven over praktijkonderwerpen door kantoren. Het doel is studenten kennis te laten maken met onderwerpen die in de studie onderbelicht blijven. De commissie is verantwoordelijk voor de dagindelingen en houdt contact met de deelnemende kantoren over de samenstelling van de cursus. Wij zijn op zoek naar vijf leden voor de Tax Tour Commissie. Er kan gesolliciteerd worden voor de volgende functies: voorzitter, secretaris, fiscus, intern en extern.

Heb je nog vragen over de commissies of de sollicitatie, dan kun je altijd contact opnemen met mij, Marthe van Driel, door te mailen, bellen of een appje te sturen. De sollicitaties zullen afgenomen worden in week 22 door het bestuur.

E-mailadres: sollicitatie@gfe.nl
Telefoonnummer: 06 300 519 58

Ik zie je sollicitatie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Marthe van Driel
Commissaris Intern (Kandidaatsbestuur 2017-2018)