Bestuur

Het 39e bestuur der Groninger Fiscale Eenheid:

Voorzitter: Isa  Weijman
Secretaris: Anouk Westerwoudt
Fiscus: Evita Draisma
Commissaris Extern/Vicevoorzitter: Roelof van Luit
Commissaris Intern: Isla Ellis


v.l.n.r. Roelof, Evita, Isa, Anouk en Isla

Voorzitter 
Isa Weijman
Tel: 06-81377472
Email: voorzitter@gfe.nl

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en andere studieverenigingen. Intern heeft de voorzitter een toezichthoudende taak en leidt de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Secretaris / LOF-afgevaardigde
Anouk Westerwoudt
Tel: 06-13385726
Email: secretaris@gfe.nl

De administratie van de vereniging komt voor rekening van de secretaris. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post, is notulist bij de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen en beheert de website. Daarnaast is zij afgevaardigde van de GFE voor het Landelijk Overleg Fiscalisten.

Fiscus
Evita Draisma
Tel: 06-21349643
Email: fiscus@gfe.nl

De fiscus houdt zich bezig met de algehele financiën van de vereniging, het bijhouden van de boekhouding en het controleren van de begrotingen van de commissies. Verder stelt zij de jaarlijkse begroting op en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden. 

Commissaris Extern / Vicevoorzitter
Roelof van Luit
Tel: 06-57569380
Email: extern@gfe.nl

De Commissaris Extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Tevens fungeert hij als vice-voorzitter bij afwezigheid van de voorzitter.

Commissaris Intern
Isla Ellis
Tel: 06-19532389
Email: intern@gfe.nl

Al onze commissies vallen onder de functie van de Commissaris Intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder beheert zij de social media en is zij verantwoordelijk voor de boekenverkoop.

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie te zien op de activiteiten en borrels!

KroeseWeversDLA PiperPeireraHouthoffBaker TillyPwCRSMAlfa AccountantsMTHMazarsAKDBelastingdienstBentaceraTaxandAllen & OveryMeijburgBDOTeuben Tax Advisory NautaDutilhVanDoorneBaker McKStibbeATLASDeloitteAccon AVMEYDe Brauw Blackstone WestbroekloyensloeffGrant Thornton