Bestuur

Het 38e bestuur der Groninger Fiscale Eenheid:

Voorzitter: Charlotte Bergman
Secretaris: Tessa Keizer
Fiscus: Jeroen Dekker
Commissaris Extern/Vicevoorzitter: Marieke Bergsma
Commissaris Intern: Marjan Kooistra


v.l.n.r. Jeroen, Marieke, Charlotte, Tessa en Marjan

Voorzitter 
Charlotte Bergman 
Tel: 06-23297792
Email: voorzitter@gfe.nl

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en andere studieverenigingen. Intern heeft de voorzitter een toezichthoudende taak en leidt de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Secretaris / LOF-afgevaardigde
Tessa Keizer
Tel: 06-37194357
Email: secretaris@gfe.nl

De administratie van de vereniging komt voor rekening van de secretaris. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post, is notulist bij de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen en beheert de website. Daarnaast is zij afgevaardigde van de GFE voor het Landelijk Overleg Fiscalisten.

Fiscus
Jeroen Dekker
Tel: 06-83903646
Email: fiscus@gfe.nl

De fiscus houdt zich bezig met de algehele financiën van de vereniging, het bijhouden van de boekhouding en het controleren van de begrotingen van de commissies. Verder stelt hij de jaarlijkse begroting op en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden. 

Commissaris Extern / Vicevoorzitter
Marieke Bergsma 
Tel: 06-31059147
Email: extern@gfe.nl

De Commissaris Extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Tevens fungeert zij als vice-voorzitter bij afwezigheid van de voorzitter.

Commissaris Intern
Marjan Kooistra 
Tel: 06-81362445
Email: intern@gfe.nl

Al onze commissies vallen onder de functie van de Commissaris Intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder beheert zij de social media en is zij verantwoordelijk voor de boekenverkoop.

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie te zien op de activiteiten en borrels!

BentaceraAccon AVMBaker TillyDeloitteNautaDutilhBaker McKBDOTaxandStibbeTeuben Tax Advisory BonsenReulingGrant ThorntonKroeseWeversAKDVanDoorneRSMHouthoffDe Brauw Blackstone WestbroekDLA PiperAllen & OveryPwCPeireraBelastingdienstloyensloeffEYMazarsMTHMeijburgAlfa AccountantsATLAS