Bestuur

Het 37e bestuur der Groninger Fiscale Eenheid:

Voorzitter: Ellen van 't Klooster
Secretaris: Brigitte Hafkenscheid
Fiscus: Tom Woltjes
Commissaris Extern/Vicevoorzitter: Cody Zomerdijk
Commissaris Intern: Jin Koops


v.l.n.r. Brigitte, Cody, Ellen, Tom en Jin

Voorzitter 
Ellen van 't Klooster
Tel: 06-30586825 
Email: voorzitter@gfe.nl

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en andere studieverenigingen. Intern heeft de voorzitter een toezichthoudende taak en leidt de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Secretaris / LOF-afgevaardigde
Brigitte Hafkenscheid
Tel: 06-23688933
Email: secretaris@gfe.nl

De administratie van de vereniging komt voor rekening van de secretaris. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen. Daarnaast is zij afgevaardigde van de GFE voor het Landelijk Overleg Fiscalisten.

Fiscus
Tom Woltjes
Tel: 06-10477041
Email: fiscus@gfe.nl

De fiscus houdt zich bezig met de algehele financiën van de vereniging, het bijhouden van de boekhouding en het controleren van de begrotingen van de commissies. Verder stelt hij de jaarlijkse begroting op en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden. 

Commissaris Extern / Vicevoorzitter
Cody Zomerdijk
Tel: 06-53273154
Email: extern@gfe.nl

De Commissaris Extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Tevens fungeert hij als vice-voorzitter bij afwezigheid van de voorzitter.

Commissaris Intern
Jin Koops
Tel: 06-55838289
Email: intern@gfe.nl

Al onze commissies vallen onder de functie van de Commissaris Intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder beheert zij de website, de social media en is zij verantwoordelijk voor de boekenverkoop.

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie te zien op de activiteiten en borrels!

BelastingdienstAccon AVMPwCBaker TillyBentaceraMTHHouthoffStibbeHVK StevensLoyens & LoeffDe Brauw Blackstone WestbroekVanDoorneEYATLASBDOKroeseWeversCrowe Horwath FoedererGrant ThorntonMazarsPeireraDLA PiperBonsenReulingBakerMcKenzieRSMMeijburg